CERTIFICATE IV IN KITCHEN MANAGEMENT

キャンパス
メルボルン, シドニー
期間
1.5年
入学時期
2月, 4月, 7月, 9月

コース概要

ホスピタリティ業界のマネジメント層に求められる知識を習得し、調理師・マネージャー・経営者になるためのスキルを磨きます。

様々な種類の料理や調理技術を練習し、グローバル環境で働くことができるようになります。

キッチンマネジメント・ファイナンス管理・チーム管理がカリキュラムに含まれており、あらゆる飲食業態のリーダーとして活躍できるようになることを目指します。

時期によりますが、地元のフード、ワインフェスティバル等のイベントを通じ、様々な調理トレンドを学ぶ機会もあります。(メルボルン校のみ)

熟練講師のテクニックを間近で学び、自らのトレーニングに活かしていける充実した施設があります。

ウィリアムアングリスのGreat Chefs programでは、オーストラリアを代表するシェフが腕を振るいます。学生もサポート役として、彼らと仕事をする経験を積むことができます。

カリキュラム

ステージ1

  • Use food preparation equipment
  • Prepare dishes using basic methods of cookery
  • Prepare appetisers and salads
  • Prepare stocks, sauces and soups
  • Prepare vegetable, fruit, egg and farinaceous dishes
  • Prepare vegetarian and vegan dishes
  • Prepare poultry dishes
  • Prepare seafood dishes
  • Use hygienic practices for food safety
  • Receive, store and maintain stock
  • Coach others in job skills (elective)
  • Prepare and present sandwiches (elective)
  • Produce pates and terrines (elective)
  • Participate in Safe Food Handling Practices

ステージ2

  • Produce cakes, pastries and breads
  • Prepare food to meet special dietary requirements
  • Work effectively as a cook
  • Plan and cost recipes
  • Produce desserts
  • Prepare and serve cheese (elective)
  • Prepare meat dishes

ステージ3

  • Produce cook-chill and cook-freeze foods (elective)
  • Plan cooking operations
  • Develop recipes for special dietary requirements
  • Design and cost menus
  • Manage Finances within a budget
  • Develop and implement a food safety program
  • Lead and manage people
  • Monitor work operations
  • Implement and monitor work health and safety practices
  • Roster staff
  • Manage conflict
  • Provide service to customers (elective)

授業料

授業料(半期)授業料(合計)その他費用目安
$10,500$31,500$625~

授業料は半期ごとにお支払いが可能です。

デポジットや費用内訳については「授業料はこちら」よりご覧ください。

また、滞在費などを含めたお見積りに関しては「お見積りはこちら」よりご依頼ください。

弊社では教育ローンのアドバイスなども行っておりますので、費用面についてもお気軽にご相談ください。

入学要件

入学要件にはアカデミック要件と英語要件がございます。英語要件が満たない方に関しては、提携語学学校とのパッケージ(パスウェイ制度)をご利用いただくこともできます。

  • アカデミック:高校卒業以上
  • 英語力:IELTS6.0以上 (各スコア5.0以上)

進学の流れ

パティシエのコース一覧

調理師のコース一覧

ベーキングのコース一覧

食糧化学のコース一覧

飲食マネジメントのコース一覧

食糧研究のコース一覧

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