概要
学校特徴
キャンパスおよび施設紹介
進学制度
留学生サポート
コース一覧
調理
ツーリズム
ホスピタリティ
イベント・マネジメント
ホテル・マネジメント
授業料
出願方法
入学時期について
入学基準
出願に必要な書類
提携語学学校
就職
カウンセリング予約
概要
学校特徴
キャンパスおよび施設紹介
進学制度
留学生サポート
コース一覧
調理
ツーリズム
ホスピタリティ
イベント・マネジメント
ホテル・マネジメント
授業料
出願方法
入学時期について
入学基準
出願に必要な書類
提携語学学校
就職
カウンセリング予約
コース一覧
調理
パティシエ
CERTIFICATE III IN PATISSERIE
CERTIFICATE IV IN PATISSERIE
調理師
CERTIFICATE III IN COMMERCIAL COOKERY
CERTIFICATE IV IN COMMERCIAL COOKERY
ベーキング
CERTIFICATE III IN BAKING
食糧化学
DIPLOMA OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
飲食マネジメント
BACHELOR OF CULINARY MANAGEMENT
食糧研究
BACHELOR OF FOOD STUDIES
ツーリズム
キャビンクルー(航空)
CERTIFICATE III IN AVIATION
ツーリズム
CERTIFICATE IV IN TRAVEL AND TOURISM
DIPLOMA OF TRAVEL AND TOURISM MANAGEMENT
ADVANCED DIPLOMA OF TRAVEL AND TOURISM MANAGEMENT
BACHELOR OF TOURISM
BACHELOR OF TOURISM(ECOTOURISM)
BACHELOR OF TOURISM(MARKETING)
BACHELOR OF TOURISM AND HOSPITALITY MANAGEMENT
ホスピタリティ
CERTIFICATE III IN HOSPITALITY
DIPLOMA OF HOSPITALITY MANAGEMENT
ADVANCED DIPLOMA OF HOSPITALITY MANAGEMENT
BACHELOR OF TOURISM AND HOSPITALITY MANAGEMENT
イベント・マネジメント
DIPLOMA OF EVENT MANAGEMENT
ADVANCED DIPLOMA OF EVENT MANAGEMENT
BACHELOR OF EVENT MANAGEMENT
ホテル・マネジメント
Bachelor of Resort and Hotel Management
Bachelor of Resort and Hotel Management(PROFESSIONAL PRACTICE)
LINEで相談
パンフレット請求
無料カウンセリング